Bir Unbiased Görünüm yangın kapısı

Wiki Article

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Bir yangın çıkış kapısının asli amacı, yangın veya başka bir müstacel durumda hızlı ve basitçe bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Asli amacı yangının yayılmasını karşılamak bileğildir (ancak temelı yangın çıkış kapıları her ikisini de yapacak şekilde mutasavvertır).

Çift Kanatlı Yangın Kapıları: Çift kanatlı yangın bapları elan geniş açıklıkları kapatmak muhtevain kullanılır ve henüz bir tomar boşaltma yolunu himaye kapasitesine sahiptir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıran anlamış olurında hem kaçış hem emniyet hizmeti sunması onları çok kıymettar hale getirmiştir.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içinde hareketsiz kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Safi olarak anlamanız muhtevain adiya elan önce uygulaması mimarilmış farklı tip Yangın Merdiveni Tiplerini sizlerle paylaşmak istiyorum.

Hileışveriş merkezi, yedinci sanat, okul, sayrılarevi kabil toplanmış hayat alanlarında yangın bapsı kullanımı emniyetliği arttırır. Apartmanlar, fabrika, otel kabil binalarda da Yangın Kapısı evgin çıkış kapıları yangın çabucak kullanılır ve şişko tahliyeleri kolaylaştırır. Yangın baplarının bir özelliği ise yer sarsıntısı üzere durumlarda kilitlenmemesidir. İçeriden açılabilen yangın kapıları dışarıdan açılamadığından hırsızlara karşı caydırıcıdır. 

Çift kanatlı acil çıkış kapıları, auta düz açılan panik bar kullanılanarak imal edilerek yangın anında yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara ehil modeldir.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz veya belirli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak kabul edilmektedir.

Malzeme: Yangın baplarında çoğu kez çelik veya bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı ve yangına karşı elan dayanmalidir.

Peklik Derslikı: Yangın kapkaloriın metanet sınıfı, yangına karşı ne kadar dayanıklı bulunduğunu gösterir.

Sertifikasyon: Farklı yangın dayanım sürelerine sahip kapıların farklı fiyatları kabil. Örnek olarak 120 an yangına dayanım süresine sahip bir yangın kapkaloriın ederı, 60 zaman yangına dayanım süresine ehil bir bapnın ederından henüz yüksektir.

Her yangın merdiveninin her iki tarafında korkuluk, küpeşte ya da cidar bulunması gerekmektedir. 

Bu sayede insanların güvenli bir şekilde binayı bırakma etmesine veya yangınla savaşım ekiplerinin çhileışmasına olanak esenlar. Yangın kapıları umumiyetle otomatik olarak kapanan ve panik amerikan barı gibi ivedi durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere sahiptir. Böylece yangın sırasında insanoğluın hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Report this wiki page